Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: if i had you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - if i had you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i had you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i had you .

Origineel

If I was blind, you could make me see If I was down, you couldfort me Well I ain't got a lot, but I got is true There's nothin' that I can't do, if I had you I could walk on water, I'd dance on air Go any place, go anywhere Could climb the Empire State, and the Rockys too There's nothin' that I can't do, if I had you If I had you, what else could I pray? If I had you, I could make my way The sun is up, the sky is blue There's nothin' that I can't do, if I had you If I had you, what else could I plead? If I had you, I'd have all I need The sun is up, the sky is blue There's nothing that I can't do, if I had you There's nothing that I can't do, if I had you Ooh ooh, ooh ooh Ooh ooh, ooh ooh

 

Vertaling

Als ik blind was, zou je me kunnen laten zien Als ik beneden was, zou je me kunnen troosten Ik heb niet veel, maar ik heb het waar Er is niets dat ik niet kan doen, als ik jou had Ik zou over water kunnen lopen, ik zou in de lucht dansen Ga overal en altijd Kan de Empire State beklimmen, en ook de Rockys Er is niets dat ik niet kan doen, als ik jou had Als ik jou had, wat zou ik anders kunnen bidden? Als ik jou had, zou ik mijn weg kunnen vinden De zon is op, de lucht is blauw Er is niets dat ik niet kan doen, als ik jou had Als ik jou had, wat zou ik anders kunnen bepleiten? Als ik jou had, zou ik alles hebben wat ik nodig heb De zon is op, de lucht is blauw Er is niets dat ik niet kan doen, als ik jou had Er is niets dat ik niet kan doen, als ik jou had Ooh ooh, ooh ooh Ooh ooh, ooh ooh