Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: lie to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - lie to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lie to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lie to me .

Origineel

I walked in you walked out i knew right then something was up ya said 'don't ask me no questions won't tell ya no lies' ites as such a surprise think I'll close my eyes to the pain 'cause tonight i don't wanna know where you've been so won't you lie to me then i can't be mistaken swear that you will lie to me i don't wanna hear my heart breakin' tell me the things that i wanna hear i don't give a damn if you ain't sincere baby just swear (baby just swear) swear that you'll lie to me you walked in - i walked out baby this ain't what - we've been about if i touched your hand - would ya pull it away was it something i didn't say i forgive ya all - the same but tonight i don't wanna know where you've been (chorus) you can't say the things you want i won't let ya tell the truth 'cause i don't (cuz i don't) give a damn (give a damn) and I don't (and i don't) wanna know where you've been.

 

Vertaling

Ik liep naar binnen, jij liep naar buiten Ik wist meteen dat er iets aan de hand was je zei: 'vraag me geen geen vragen zal je geen leugens vertellen' ites als een verrassing denk dat ik mijn ogen sluit voor de pijn want vanavond wil ik niet weten waar je bent geweest dus lieg niet tegen me dan kan ik me niet vergissen zweer dat je tegen me zult liegen ik wil mijn hart niet horen breken vertel me de dingen die ik wil horen Het kan me niets schelen als je niet oprecht bent baby zweer gewoon (baby zweer gewoon) zweer dat je tegen me liegt je kwam binnen - ik liep naar buiten baby dit is niet wat we hebben gedaan als ik je hand aanraakte, zou je die wegtrekken was het iets dat ik niet zei ik vergeef jullie allemaal - hetzelfde maar vanavond wil ik niet weten waar je bent geweest (Refrein) je kunt niet de dingen zeggen die je wilt Ik laat je de waarheid niet vertellen omdat ik het niet doe (want ik geef er niet om) en ik wil niet (en ik wil niet) weten waar je bent geweest.