Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bryan Adams Songtekst: Lonely Nights

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bryan Adams - Lonely Nights ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Lonely Nights? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bryan Adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bryan Adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Lonely Nights .

Origineel

Will you risk your reputation?
I don’t know
You just don’t know what you’re sayin’
Anymore

You know
Beggers can’t be chosers
And that’s fair
When we win, we may be losers
I don’t care, no no no
Baby, I just can’t stand another lonely night
So come over and save me
Save me from another lonely night
I hear every word you’re sayin’
They’re all lies
But with every breath you’re takin’
You’re thinkin’ of ways
To say good night.

 

Vertaling

Zal jij je reputatie riskeren?
Ik weet het niet
Je weet gewoon niet wat je zegt
Niet meer

Je weet
Dat je een gegeven paard niet in de bek moet kijken
En dat is eerlijk
Als wij winnen, kunnen we toch verliezers zijn
Het maakt me niet uit, nee nee nee
Lieverd, ik kan niet tegen nog een eenzame nacht
Dus kom op en red me
Red me van nog een eenzame nacht
Ik hoor ieder woord dat je zegt
Het zijn allemaal leugens
Maar iedere keer dat je ademhaalt
Ben je manieren aan het bedenken
Om welterusten te zeggen