Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: long gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - long gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long gone .

Origineel

The telephone's been ringin' ringin' off the wall It's your Las Vegas lawyer another long distance call He says you get the house and the car And I get the clothes I got on Now she's gone Long, long, long, long gone Now I'm a happy boy She's long, long, long, long gone Operator get me Manhattan, get my baby on the line Sooner or later, she's gotta realize Yeah, that all my feelings were for real But maybe she was leadin' me on Yeah now she's gone Long, long, long, long gone Give me a piece of mind, yeah She's long, long, long, long gone, yeah Ooh Yeah, she took the Frigidaire She got my favorite chair You could say she got the best of me It's like a legal crime But in a matter of time She'll be back for the rest of me Oh yeah Yeah now she's gone Long, long, long, long gone Now I'm a happy guy, yeah She's long, long, long, long gone Give me a little piece of mind, yeah She's long, long, long, long gone, yeah, hey She's long, long, long, long gone, hey She's long, long, long, long gone Oh hey, woah She's long gone

 

Vertaling

De telefoon rinkelt van de muur Het is uw advocaat in Las Vegas, weer een interlokale oproep Hij zegt dat je het huis en de auto krijgt En ik krijg de kleren die ik aan heb Nu is ze weg Lang, lang, lang, lang geleden Nu ben ik een gelukkige jongen Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen De telefoniste brengt me naar Manhattan en brengt mijn baby aan de lijn Vroeg of laat moet ze het beseffen Ja, dat al mijn gevoelens echt waren Maar misschien leidde ze me wel Ja, nu is ze weg Lang, lang, lang, lang geleden Geef me een geruststelling, ja Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen, ja Ooh Ja, ze heeft de koelkast genomen Ze kreeg mijn favoriete stoel Je zou kunnen zeggen dat ze het beste van me heeft Het is net een legale misdaad Maar in een kwestie van tijd Ze komt terug voor de rest van mij O ja Ja, nu is ze weg Lang, lang, lang, lang geleden Nu ben ik een gelukkige jongen, ja Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen Geef me een beetje rust, ja Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen, ja, hé Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen, hé Ze is lang, lang, lang geleden verdwenen Oh hey, woah Ze is allang weg