Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: please forgive me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - please forgive me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please forgive me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please forgive me .

Origineel

It still feels like our first night together Feels like the first kiss It's getting better baby No one can better this Still holding on You're still the one First time our eyes met Same feeling I get Only feels much stronger I wanna love you longer Do you still turn the fire on? So if you're feeling lonely, don't You're the only one I'll ever want I only want to make it go So if I love you a little more than I should Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Please believe me (oh believe it), every word I say is true Please forgive me, I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch Still getting closer baby Can't get closer enough Still holding on You're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all the moves I remember you yeah I remember the nights, you know I still do So if you're feeling lonely, don't You're the only one I'll ever want I only want to make it go So if I love you a little more than I should Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Please believe me (oh believe it), every word I say is true Please forgive me, I can't stop loving you The one thing I'm sure of Is the way we make love The one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm praying That's why I'm saying Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Babe believe it, every word I say is true Please forgive me, if I can't stop loving you No, believe, I don't know what I do Please forgive me, I can't stop loving you I can't stop loving you

 

Vertaling

Het voelt nog steeds als onze eerste nacht samen Voelt als de eerste kus Het wordt beter schat Niemand kan dit beter maken Nog steeds volhouden Je bent nog steeds de enige De eerste keer dat onze ogen elkaar ontmoetten Hetzelfde gevoel dat ik krijg Voelt alleen veel sterker aan Ik wil langer van je houden Zet je het vuur nog steeds aan? Dus als je je eenzaam voelt, doe dat dan niet Jij bent de enige die ik ooit wil Ik wil het alleen laten gaan Dus als ik meer van je hou dan ik zou moeten Vergeef me alstublieft, ik weet niet wat ik doe Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Ontken me niet, deze pijn waar ik doorheen ga Vergeef me alstublieft, als ik u nodig heb zoals ik Geloof me alsjeblieft (oh geloof het), elk woord dat ik zeg is waar Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Het voelt nog steeds alsof onze beste tijden samen zijn Voelt als de eerste aanraking Ik kom nog steeds dichterbij schat Ik kan niet dichterbij komen Nog steeds volhouden Je bent nog steeds nummer één Ik herinner me de geur van je huid Ik herinner me alles Ik herinner me alle bewegingen Ik herinner me jou ja Ik herinner me de nachten, je weet dat ik dat nog steeds doe Dus als je je eenzaam voelt, doe dat dan niet Jij bent de enige die ik ooit wil Ik wil het alleen laten gaan Dus als ik meer van je hou dan ik zou moeten Vergeef me alstublieft, ik weet niet wat ik doe Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Ontken me niet, deze pijn waar ik doorheen ga Vergeef me alstublieft, als ik u nodig heb zoals ik Geloof me alsjeblieft (oh geloof het), elk woord dat ik zeg is waar Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Het enige waar ik zeker van ben Is de manier waarop we vrijen Het enige waar ik op vertrouw Het is voor ons om sterk te blijven Bij elk woord en elke ademhaling bid ik Daarom zeg ik Vergeef me alstublieft, ik weet niet wat ik doe Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Ontken me niet, deze pijn waar ik doorheen ga Vergeef me alstublieft, als ik u nodig heb zoals ik Babe geloof het, elk woord dat ik zeg is waar Vergeef me alstublieft, als ik niet kan stoppen met van u te houden Nee, geloof, ik weet niet wat ik doe Vergeef me alstublieft, ik kan niet stoppen met van u te houden Ik kan niet stoppen met van je te houden