Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: pushin shovin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - pushin shovin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pushin shovin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pushin shovin .

Origineel

I could love her if she were a Rolls Royce But she handles like a model - T So get her in high gear, she can't stay here with me At show time she'll be in the front row And she'll try to put the make on me Her friends will all laugh While their instamatics flash Will you see me all meanwhile And she'll push and she'll shove and I'll smile If you cast a glance in her direction She's sure to wrap herself around your knees She's always pushin' and shovin' at me She can't control herself, it seems she's fallen off a shelf And I can only say, Why me? And she'll push and she'll shove desperately I could love her if she were a Rolls Royce But she handles like a model - T So get her in high gear, she can't stay here with me If you cast a glance in her direction She's sure to wrap herself around your knees She's always pushin' and shovin' at me Pushin' and shovin' Pushin' and shovin' Pushin' and shovin' me

 

Vertaling

Ik zou van haar kunnen houden als ze een Rolls Royce was Maar ze handelt als een model - T Dus zet haar in een hogere versnelling, ze kan hier niet bij mij blijven Op showtijd zit ze op de eerste rij En ze zal proberen het merk op mij te zetten Haar vrienden zullen allemaal lachen Terwijl hun instamatica knipperen Zie je me ondertussen allemaal En ze duwt en ze duwt en ik lach Als je een blik in haar richting werpt Ze zal zich zeker om je knieën wikkelen Ze duwt en duwt altijd tegen me Ze kan zichzelf niet beheersen, het lijkt alsof ze van een plank gevallen is En ik kan alleen maar zeggen: waarom ik? En ze duwt en ze duwt wanhopig Ik zou van haar kunnen houden als ze een Rolls Royce was Maar ze handelt als een model - T Dus zet haar in een hogere versnelling, ze kan hier niet bij mij blijven Als je een blik in haar richting werpt Ze zal zich zeker om je knieën wikkelen Ze duwt en duwt altijd tegen me Pushin 'en duwen Pushin 'en duwen Duw en duw me