Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: remember who you are

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - remember who you are ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember who you are? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember who you are .

Origineel

Sound the buggle now. play it just for me,as the seasons change. remember how I used to be.. Now I cant go on. I cant even start. I've got nothing left just an empty heart.. I'm a soldier,wounded so I must give up the fight.. There's nothing more for me.lead me away,. or leave lying here.. Sound the buggle now,. tell them I dont care. there's not a road I know,that leads to anywhere. without a light I fear that I will stumble in the dark. lay right down,decide,not to go on.. Then from on high. somewhere in the distance. there's a voice that calls,remember who you are.. If you lose yourself,your courage soon will follow. so be strong tonight. remember who you are.. Yeah,you're a soldier now. fighting in the battle. to be free once more. Yeah,thats worth fighting for.

 

Vertaling

Speel het voor mij, als de seizoenen veranderen. Weet je nog hoe ik vroeger was... Nu kan ik niet meer verder. Ik kan niet eens beginnen. Ik heb niets meer over, alleen een leeg hart.. Ik ben een soldaat, gewond dus ik moet de strijd opgeven... Er is niets meer voor mij. Leid me weg, of laat me hier liggen. Luid de hoorn, vertel ze dat het me niet kan schelen. Er is geen weg die ergens heen leidt. Zonder licht ben ik bang dat ik zal struikelen in het donker. Ga liggen en besluit om niet verder te gaan. Dan, vanuit de hoogte, ergens in de verte, is er een stem die roept, herinner wie je bent. Als je jezelf verliest, zal je moed je snel volgen. Dus wees sterk vanavond. Onthoud wie je bent. Ja, je bent nu een soldaat. Vechtend in de strijd. Om weer vrij te zijn. Ja, dat is het waard om voor te vechten.