Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: straight from the heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - straight from the heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straight from the heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straight from the heart .

Origineel

I could start dreamin' but it never ends As long as you're gone we may as well pretend I've been dreamin' Straight from the heart You say it's easy but who's to say That we'd be able to keep it this way But it's easier Coming straight from the heart Give it to me straight from the heart Tell me we can make another start You know I'll never go As long as I know It'sin' straight from the heart I see you on the street some other time And all our words would just fall out of line While we're dreamin' Straight from the heart Oh give it to me straight from the heart Tell me we can make one more start You know I'll never go As long as I know It'sing straight from the heart, oh Don't ever leave my darling Whoa oh straight from the heart Tell me we can make one more start You know I'll never go As long as I know Give it to me now Straight from the heart Tell me we can make one more start You know I'll never go As long as I know It'sing straight from the heart Give it to me, oh no, oh no Straight from the heart You know I'll never go As long as I know It'sing straight from the heart

 

Vertaling

Ik zou kunnen dromen, maar het houdt nooit op Zolang je weg bent, kunnen we net zo goed doen alsof Ik heb gedroomd Recht uit het hart Je zegt dat het gemakkelijk is, maar wie zal het zeggen Dat we het zo kunnen houden Maar het is makkelijker Komt rechtstreeks uit het hart Geef het me rechtstreeks vanuit het hart Zeg me dat we een nieuwe start kunnen maken Je weet dat ik nooit ga Zo lang als ik weet Het komt recht uit het hart Ik zie je een andere keer op straat En al onze woorden zouden gewoon uit de pas vallen Terwijl we dromen Recht uit het hart Oh geef het me rechtstreeks vanuit het hart Zeg me dat we nog een begin kunnen maken Je weet dat ik nooit ga Zo lang als ik weet Het komt recht uit het hart, oh Verlaat mijn schat nooit Whoa oh recht uit het hart Zeg me dat we nog een begin kunnen maken Je weet dat ik nooit ga Zo lang als ik weet Geef het mij nu Recht uit het hart Zeg me dat we nog een begin kunnen maken Je weet dat ik nooit ga Zo lang als ik weet Het komt recht uit het hart Geef het aan mij, oh nee, oh nee Recht uit het hart Je weet dat ik nooit ga Zo lang als ik weet Het komt recht uit het hart