Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: take me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - take me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me back .

Origineel

I shoulda seen iting, baby I shoulda seen the signs Didn't really think that she needs me Must've been blind She didn't give me a warning Said I shouldn't treat you wrong But when I woke up this mornin' She was gone gone gone She said Take me back won't ya Take me back won't ya I'll change my ways She said, take me back won't ya Take me back won't ya I'm not the same She didn't tell me about it Am I supposed to read your mind You make me get up and shout it It's a crime crime crime I shoulda seen iting, baby I shoulda seen the signs Didn't really think that she needs me I must've been blind She said Take me back won't ya Take me back won't ya I changed my ways She said take me back won't ya Take me back won't ya I'm not the same, yeah Won't ya take me back Won't ya take me back She said Won't ya take me back, oh Won't ya take me back I shoulda seen iting, I shoulda seen the signs Didn't really think she'd need me But I must've been blind She didn't give me a warning She says, shouldn't treat you wrong When I woke up this morning She was gone, hey Won't ya take me back Won't ya take me back She said Won't ya take me back, no no no Hey won't ya take me back, oh yeah Won't ya take me back Now what am I supposed to say Won't ya take me back, hey Won't ya take me back

 

Vertaling

Ik had het moeten zien, schat Ik had de borden moeten zien Dacht niet echt dat ze me nodig had Moet blind zijn geweest Ze heeft me geen waarschuwing gegeven Zei dat ik je niet verkeerd moest behandelen Maar toen ik deze morgen wakker werd Ze was weg, weg Ze zei Breng me niet terug Breng me niet terug Ik zal mijn manier veranderen Ze zei, breng me niet terug Breng me niet terug Ik ben niet hetzelfde Ze heeft me er niets over verteld Moet ik je gedachten lezen Je laat me opstaan ??en schreeuwen Het is een misdaad Ik had het moeten zien, schat Ik had de borden moeten zien Dacht niet echt dat ze me nodig had Ik moet blind zijn geweest Ze zei Breng me niet terug Breng me niet terug Ik heb mijn manier veranderd Ze zei dat je me niet terug zou brengen Breng me niet terug Ik ben niet hetzelfde, ja Neem me niet terug Neem me niet terug Ze zei Neem me niet terug, oh Neem me niet terug Ik had het moeten zien, Ik had de borden moeten zien Dacht niet echt dat ze me nodig zou hebben Maar ik moet blind zijn geweest Ze heeft me geen waarschuwing gegeven Ze zegt dat ze je niet verkeerd moeten behandelen Toen ik vanmorgen wakker werd Ze was weg, hé Neem me niet terug Neem me niet terug Ze zei Neemt u mij niet terug, nee nee nee Hey, neem je me niet terug, oh ja Neem me niet terug Wat moet ik nu zeggen Neem me niet terug, hé Neem me niet terug