Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: that s enough about you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - that s enough about you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that s enough about you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that s enough about you .

Origineel

Talking to you is like watching paint stay wet. One way traffic is all I ever get. I try to share my feelings but you're self obsessed. I've had it up to here this thing's a mess. I'm just trying to tell you that there has to be, More to life than just me me me so hear this, Honey - I quit, we're through Listen to me - that's enough about you You never did listen to a word I said, Dull over dinner and a bore in bed. It's a no-win situation you just call collect, Was it too much to ask for a little repect?

 

Vertaling

Met je praten is alsof je kijkt hoe verf nat blijft. Eenrichtingsverkeer is alles wat ik ooit krijg. Ik probeer mijn gevoelens te delen, maar je bent zelf geobsedeerd. Ik heb het hier gehad, dit ding is een puinhoop. Ik probeer je gewoon te vertellen dat er moet zijn, Meer in het leven dan alleen ik, ik, dus hoor dit, Liefje - ik stop ermee, we zijn klaar Luister naar mij - dat is genoeg over jou Je luisterde nooit naar een woord dat ik zei, Saai tijdens het eten en een verveling in bed. Het is een no-win situatie die je gewoon collect noemt, Was het te veel gevraagd om een ??klein eerbetoon te vragen?