Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan adams Songtekst: until i find you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan adams - until i find you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van until i find you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan adams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan adams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals until i find you .

Origineel

I'm feelin' tired, my thoughts are lost without you But I won't quit, I'll go down with my ship Until I find you Good thoughts are like wine, I think I'll bottle and share them Please take the time, to open your eyes and shine Until I find you They can say what they will But I really believe Yes I really believe I'll catch you if I can I'll catch you if I can I'll catch you if I can They can say what they will But I really believe Yes I really believe

 

Vertaling

Ik voel me moe, mijn gedachten zijn verloren zonder jou Maar ik stop niet, ik ga met mijn schip naar beneden Tot ik je vind Goede gedachten zijn als wijn, ik denk dat ik ze zal bottelen en delen Neem de tijd om je ogen te openen en te stralen Tot ik je vind Ze kunnen zeggen wat ze willen Maar ik geloof echt Ja, ik geloof het echt Ik vang je als ik kan Ik vang je als ik kan Ik vang je als ik kan Ze kunnen zeggen wat ze willen Maar ik geloof echt Ja, ik geloof het echt