Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan ferry Songtekst: as the world turns

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan ferry - as the world turns ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as the world turns? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan ferry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan ferry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as the world turns .

Origineel

(ferry) There´s a place in my heart All broken and still Where I may wander alone. At the end of the day As the world turns I turn to thoughts of home Though you´re far away I imagine How you would smile at this romance And sure enough As the world turns And so to games of chance. Take my part in this play You´re dealing me words I never could use That strange beginning has no ending When curtain falls we both lose Though we´re far apart on this old carousel The ups and downs we share Just remember surely as the world turns In dreams I will be there by your side.

 

Vertaling

(veerboot) Er is een plaats in mijn hart Helemaal gebroken en stil Waar ik alleen mag dwalen. Aan het eind van de dag Als de wereld draait denk ik aan thuis Hoewel je ver weg bent stel ik me voor hoe je zou glimlachen bij deze romance En zeker genoeg Als de wereld draait En zo naar kansspelen. Neem mijn deel in dit spel Je geeft me woorden die ik nooit zou kunnen gebruiken Dat vreemde begin heeft geen einde Als het doek valt verliezen we beiden Al zijn we ver van elkaar op deze oude carrousel De ups en downs die we delen Onthoud dat als de wereld draait In dromen zal ik aan je zijde zijn.