Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan ferry Songtekst: driving me wild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan ferry - driving me wild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van driving me wild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan ferry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan ferry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals driving me wild .

Origineel

My heart is pounding I'm trembling with rage I'm wrestling with my demons On every page Can't read that label I can't make it out It's a world of confusion That I'm talking about You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild. It's tearing me apart How can I escape The shape I'm in No dream will ever be the same Everything around calls your name I'm dealing with a feeling Like nobody knows an unkindness of ravens A murder of crows Out in the cold I'm feeling so bad Can't stop thinking about you And times we had You're driving me wild... Don't leave me in despair Listen to my plea Just one more time I know that love can be unfair Wandering on my own, one of a kind I keep on blaming myself I'm a wise guy why do I end up on the shelf A man with a mission, a dog with a bone I type with one finger, destination unknown You're driving me wild... Chat Conversation End

 

Vertaling

Mijn hart bonst. Ik tril van woede Ik worstel met mijn demonen Op elke bladzijde Ik kan dat etiket niet lezen Ik kan het niet lezen Het is een wereld van verwarring That I'm talking about You're making me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild, You're driving me wild. It's tear me apart How can I escape The shape I'm in Geen droom zal ooit hetzelfde zijn Alles om me heen roept jouw naam Ik heb te maken met een gevoel Alsof niemand een onvriendelijkheid van raven kent Een moord op kraaien Buiten in de kou Ik voel me zo slecht Can't stop thinking about you And times we had You're making me wild... Laat me niet achter in wanhoop Luister naar mijn smeekbede Just one more time Ik weet dat liefde oneerlijk kan zijn Zwervend in mijn eentje, een van mijn soort Ik blijf mezelf de schuld geven Ik ben een wijze jongen waarom eindig ik op de plank Een man met een missie, een hond met een bot Ik typ met één vinger, bestemming onbekend Je maakt me wild... Chat Conversatie Einde