Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryan laurier the lost acres Songtekst: abigail

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryan laurier the lost acres - abigail ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van abigail? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryan laurier the lost acres! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryan laurier the lost acres en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals abigail .

Origineel

Your voice trails off in a distant stream To end in the ocean beneath my feet You block your heart out to the world, fine by me As long as once in a while I can see it beat Abigail let thise to a close Abigail you're the one I love the most While you're gone back home, While you're still away Every second a mile, every inch a day I know you've had your doubts, but i won't point blame I'll keep my mouth shut if it keeps me sane Abigail let thise to a close Abigail you're the one I love the most There ain't a knife that's dull There ain't no shades to pull I was as clear as I could Abigail let thise to a close Abigail you're the one I love the most

 

Vertaling

Je stem verdwijnt in een verre stroom Om te eindigen in de oceaan onder mijn voeten Je blokkeert je hart voor de wereld, prima voor mij Zolang ik het af en toe zie kloppen Abigail sloot dit af Abigail jij bent degene van wie ik het meest hou Terwijl je weer naar huis bent gegaan, terwijl je nog weg bent Elke seconde een mijl, elke centimeter per dag Ik weet dat je je twijfels hebt gehad, maar ik zal niet de schuld geven Ik hou mijn mond als het me gezond houdt Abigail sloot dit af Abigail jij bent degene van wie ik het meest hou Er is geen mes dat saai is Er zijn geen tinten om te trekken Ik was zo duidelijk als ik kon Abigail sloot dit af Abigail jij bent degene van wie ik het meest hou