Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bryn terfel Songtekst: bread of heaven

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bryn terfel - bread of heaven ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bread of heaven? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bryn terfel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bryn terfel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bread of heaven .

Origineel

Guide me, O thou great Redeemer, Pilgrim through this barren land; I am weak, but thou art mighty; Hold me with thy powerful hand: Bread of heaven, bread of heaven Feed me till I want no more. Feed me till I want no more. Open thou the crystal fountain Whence the healing stream shall flow; Let the fiery, cloudy pillar Lead me all my journey through: Strong deliverer, strong deliverer Be thou still my strength and shield. Be thou still my strength and shield. When I tread the verge of Jordan, Bid my anxious fears subside; Death of death, and hell's destruction, Land me safe on Canaan's side: Songs of praises, songs of praises I will ever give to thee. I will ever give to thee.

 

Vertaling

Leid mij, Gij grote Verlosser, Pelgrim door dit dorre land; Ik ben zwak, maar Gij zijt machtig; Houd mij vast met uw krachtige hand: Brood van de hemel, brood van de hemel Voed mij tot ik niet meer wil. Voed mij tot ik niet meer wil. Open de kristallen fontein Waaruit de helende stroom zal vloeien; Laat de vurige, bewolkte pilaar Leid mij op mijn hele reis: Sterke verlosser, sterke verlosser Wees nog steeds mijn kracht en schild. Wees nog steeds mijn kracht en schild. Als ik op de rand van de Jordaan kom, Laat mijn angsten verdwijnen; Dood van de dood, en hel's vernietiging, Land mij veilig aan de kant van Kanaän: Liederen van lof, liederen van lof Ik zal altijd aan u geven. Ik zal altijd aan u geven.