Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bts-jimin Songtekst: Serendipity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bts-jimin - Serendipity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Serendipity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bts-jimin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bts-jimin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Serendipity .

Origineel

? ?? ? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ????   ?? ? ??? ? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ???? ? ??? ??? ?? ?? ??? ?? You know I know ?? ?, ?? ?   ??? ?? ?? ??? ??? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??? When you see me When you touch me   ??? ?? ?? ???? ??? ????? ??? ?? ? ??? ????? Cuz you love me And I love you   ? ? ?? ??? ? ??? ? ?? ?? ?? ?? ? ? ?? ??? ? ??? ? Love me now Touch me now   Just let me love you Just let me love you ??? ?? ???? ??? ?? ? ??? ??? Just let me love you   Let me love Let me love you   Let me love Let me love you

 

Vertaling

Deze hele zaak is geen toeval Net gewoon mijn gevoel De hele wereld veranderde gisteren, Wan Net, net zoals uw plezier Toen je me hebt gebeld Ik ben in uw bloemen zoals wachtte We uitgebreid naar de series Misschien voorzienigheid van het heelal Ik deed gewoon Je weet dat ik weet Jij en ik Angst zoveel flutter Destiny is om jaloers op te houden Ik bang u zoveel Als je me zien Als je me aanraakt Het was de ruimte voor ons om te bewegen Ik kon niet eens verschuiven een beetje Ik maak mijn gelukkige die gepland was Cuz je van me houdt En ik hou van je U bent mijn blauwe schimmel Wie me gered My Angel mijn wereld Ik ben uw kat tricolor Je ziet op Love me now Raak me nu Laat me love you Laat me love you Vanaf het moment dat het universum werd voor het eerst bloeide wakker Alles Blijkt dat hij gevestigd Laat me love you Let me love Let Me Love You Let me love Let Me Love You