Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buchecha Songtekst: pretérito imperfeito

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buchecha - pretérito imperfeito ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pretérito imperfeito? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buchecha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buchecha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pretérito imperfeito .

Origineel

(Buchecha). Você está vivendo no Pretérito Imperfeito. Nesse ofício oneroso de dor. Quanto mais aponta os meus defeitos. Mais a gente se afasta do amor. Por querer tirar vantagem sublinhando o dissabor. Enlutada na miragem. Coroada na imagem de quem nunca vacilou. Nunca imaginei que você me condenasse com acinte de humilhação Quem é o fora da lei?. É você ou eu que fez do amor essa maldição. Só pra me assustar e me condenar ao terror sem fim. Quando esse jogo virar a favor de mim você que quis assim. Não conheço mais você. Que tanto julgar o meu querer. Cara deixa eu viver. Foi você quem pôs tudo a perder. Solidão é a solução. Vou deixar você voar. Vai partir meu coração. Eu não quero mais. Já cansei de me humilhar. Vou chorar sempre essa dor. Então te lembrar sempre. Saber que esse amor não passou de uma ilusão

 

Vertaling

(Buchecha). Je leeft in de onvoltooid verleden tijd In deze lastige handel van pijn. Hoe meer je me op mijn fouten wijst Hoe meer we afstand nemen van de liefde. Om te willen profiteren door de ontevredenheid te onderstrepen. Gehuld in de luchtspiegeling. Gekroond naar het beeld van iemand die nooit wankelde. Ik had nooit gedacht dat je me zou veroordelen met een accent van vernedering Wie is de vogelvrije? Is het jij of ik die de liefde deze vloek heeft gemaakt Alleen om me bang te maken en me te veroordelen tot eindeloze terreur. Als dit spel in mijn voordeel omslaat, wilde je het zo. Ik ken je niet meer. Ik ken je niet meer. Man, laat me leven. Jij was het die alles verknoeide. Eenzaamheid is de oplossing. Ik laat je vliegen. Je breekt mijn hart. Ik wil niet meer. Ik heb genoeg van mezelf te vernederen. Ik zal altijd om deze pijn huilen. Dus denk altijd aan jou. Om te weten dat deze liefde slechts een illusie was