Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck 65 Songtekst: bachelor of science

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck 65 - bachelor of science ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bachelor of science? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck 65! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck 65 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bachelor of science .

Origineel

I try to be nice and take care of my appearances Keep outta trouble and trifle interferences The bachelor of science I run my ownpany Somebody call me, my number's unlisted Some stories are straight and otherse twisted Women's intuition and young gals luck Every girl I know has a crush on "rap...who?" Boys may cheat, either that or they might leave her All I wanna do is dance, I've got Saturday night fever So let me rearrange my sock drawers alone behind locked doors And have scrambled eggs for breakfast and sit and read the box scores But I'm not tryin to score points with I'd rather read the Bible than use its pages to roll joints with I get what I want but got no one to share it with A feeling in my chest and nothin topare it with The bachelor of science, I run my ownpany Show me your photographs and tell me a ghost story As long as it doesn't involved your ex-boyfriend Stars glow in the dark until the first sign of daylight I like human contact but I don't like to play fight The desperado knows just how at peace we are In the bed naked watchin movies on the VCR Color me see through and tickle my favorite inch Turn the ringer off and thank God for David Lynch "I wanna show girls that I love them"(6X)

 

Vertaling

Ik probeer aardig te zijn en voor mijn uiterlijk te zorgen Blijf uit de buurt van problemen en kleine storingen De bachelor of science Ik leid mijn eigen bedrijf Iemand heeft me gebeld, mijn nummer is niet vermeld Sommige verhalen zijn recht en andere zijn verwrongen Intuïtie van vrouwen en geluk van jonge meiden Elk meisje dat ik ken heeft een oogje op "rap ... wie?" Jongens kunnen vals spelen, of ze kunnen haar verlaten Alles wat ik wil doen is dansen, ik heb zaterdagnachtkoorts Dus laat me mijn sokkenladen alleen achter gesloten deuren herschikken En heb roerei als ontbijt en ga zitten en lees de boxscores Maar ik probeer geen punten te scoren Ik lees liever de Bijbel dan de pagina's te gebruiken om mee te rollen Ik krijg wat ik wil, maar heb niemand om het mee te delen Een gevoel in mijn borst en niets om ermee om te gaan De bachelor of science, ik leid mijn eigen bedrijf Laat me je foto's zien en vertel me een spookverhaal Zolang je ex-vriend er niet bij betrokken is Sterren gloeien in het donker tot het eerste teken van daglicht Ik hou van menselijk contact, maar ik hou niet van vechten De desperado weet hoe vredig we zijn In het bed naakt films kijken op de videorecorder Kleur me door en kietel mijn favoriete centimeter Schakel het belsignaal uit en dank God voor David Lynch "Ik wil meisjes laten zien dat ik van ze hou" (6X)