Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck 65 Songtekst: cold steel drum

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck 65 - cold steel drum ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cold steel drum? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck 65! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck 65 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cold steel drum .

Origineel

I lay it down for you, in black and blue, Life here is getting mad without you, The sun is hot and I can feel your heart beating Like a cold steel drum of the winter Overall, overall the land that spreads across there Seasons and I'm still waiting for you... Bring me back to love's surrender. [Refrain (x2)] True desire, through the fire, It all came right down to the wire The way we came together and the way we split, Man, we've been through some crazy shit... Baby I know, you don't need me holding Back my heart now, I've got the feeling that it's getting stronger anyhow, Won't youe along to the places that I wander, I've got to get back, we can learn from each other, [Refrain (x2)] True desire, through the fire, It all came right down to the wire The way we came together and the way we split, Man, we've been through some crazy shit... Bring me back... Bring me back... Bring me back... Bring me back... to love's surrender. Who could have guessed it would ever go As deep as this? Singing without voice, amnesia and sleeplessness, Hunter goes quietly, distance seduced you, Windows that don't open, it's hard to get used to, The other shoe drops with a dutiful thud, Your eyes on the door and your beautiful blood, Overcast skies that are permanent and ominous, Hopper-esque hotel rooms and the anonymous, Already I find myself alone, And my mind wanders into the unknown, Counting the seconds and vowing the thirds, I sped through space with the rapidity of words, The worse kind of wounds don't even break the skin, I hope I never make the same mistake again, Memories and scars that I intend to keep, Wounded and ruined, I only pretend to sleep.

 

Vertaling

Ik leg het voor je neer, in zwart en blauw, Het leven hier wordt boos zonder jou De zon is heet en ik voel je hart kloppen Als een koude stalen trommel van de winter Over het algemeen het land dat zich daar verspreidt Seasons en ik wacht nog steeds op je ... Breng me terug naar de overgave van de liefde. [Refrein (x2)] Echt verlangen, door het vuur, Het kwam allemaal neer op de draad De manier waarop we samenkwamen en de manier waarop we ons splitsten, Man, we hebben wat gekke dingen meegemaakt ... Schatje ik weet het, je hoeft me niet vast te houden Steun nu mijn hart, Ik heb het gevoel dat het hoe dan ook sterker wordt, Wil je niet mee naar de plaatsen waar ik ronddwaal, Ik moet terug, we kunnen van elkaar leren, [Refrein (x2)] Echt verlangen, door het vuur, Het kwam allemaal neer op de draad De manier waarop we samenkwamen en de manier waarop we ons splitsten, Man, we hebben wat gekke dingen meegemaakt ... Breng me terug ... Breng me terug ... Breng me terug ... Breng me terug ... tot overgave van liefde. Wie had kunnen vermoeden dat het ooit zou gaan Zo diep als dit? Zingen zonder stem, geheugenverlies en slapeloosheid, Hunter gaat stilletjes, afstand verleidde je, Windows die niet opengaat, het is moeilijk om eraan te wennen, De andere schoen valt plichtmatig neer, Je ogen op de deur en je mooie bloed, Bewolkte luchten die permanent en onheilspellend zijn, Hopper-achtige hotelkamers en de anonieme, Ik vind mezelf al alleen, En mijn gedachten dwalen af ??naar het onbekende, De seconden tellen en de derde beloven, Ik snelde door de ruimte met de snelheid van woorden, De ergste wonden breken de huid niet eens, Ik hoop dat ik nooit meer dezelfde fout maak, Herinneringen en littekens die ik van plan ben te bewaren, Gewond en geruïneerd, doe ik alleen maar alsof ik slaap.