Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck owens Songtekst: a 11

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck owens - a 11 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a 11? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a 11 .

Origineel

I don't know you from Adam But if you're gonna play the jukebox Please don't play A - Eleven I just came in here from force of habit I don't intend to spend too much time in here But I heard you *matchin' for the music And if you play A- Eleven - there'll be tears I don't know you from Adam But if you're gonna play the jukebox Please don't play A - Eleven This used to be our favorite spot And when she was here it was heaven It was here she told me that she loved me And she always played A - Eleven

 

Vertaling

Ik ken jou niet van Adam Maar als je de jukebox gaat bespelen speel dan alsjeblieft niet A - Eleven Ik kwam hier gewoon uit gewoonte. Ik ben niet van plan om hier veel tijd door te brengen Maar ik hoorde je *matchin' voor de muziek En als je A- Eleven speelt - zullen er tranen zijn Ik ken jou niet van Adam Maar als je de jukebox gaat spelen Speel alsjeblieft geen A - Eleven Dit was vroeger onze favoriete plek. En toen ze hier was, was het de hemel. Het was hier dat ze me vertelde dat ze van me hield En ze speelde altijd A - Elf