Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck owens Songtekst: it was with love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck owens - it was with love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it was with love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it was with love .

Origineel

It was with love my Saviour do me to him it was with love he led me from the dark He gave me perfect gentle understanding it was with love that Jesus won my heart It was with love he worked my transformation Without his love this wonder could not be And understanding well my every evening it was with love he heard this sinner's plea [ fiddle - steel ] It was with love he spoke the invitation come follow me lay down your tools and gold I'll love and serve my dear redeemer always it was with love that Jesus saved my soul

 

Vertaling

Het was met liefde dat mijn Verlosser mij tot hem bracht het was met liefde dat hij mij uit de duisternis leidde Hij gaf me volmaakt zacht begrip het was met liefde dat Jezus mijn hart won Het was met liefde dat hij mijn transformatie bewerkstelligde Zonder zijn liefde zou dit wonder niet kunnen bestaan En mijn elke avond begrijpend, was het met liefde dat hij deze zondaars smeekbede aanhoorde. [ fiddle - steel ] Het was met liefde dat hij de uitnodiging uitsprak, kom volg mij, leg je gereedschap en goud neer. Ik zal mijn lieve verlosser altijd liefhebben en dienen het was met liefde dat Jezus mijn ziel redde