Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck owens Songtekst: one you slip around with

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck owens - one you slip around with ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one you slip around with? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one you slip around with .

Origineel

I had the key to heaven when we married and for a while I brought you happiness But now your love for me is dead and buried And every night you share another's kiss And I'd rather be the one you slip around with And be the one who's dream of love is gone I'd rather be the one you spend your time with than be the one at home all alone [ steel - fiddle ] Deep down inside I know that I should leave you How many tears was fallen before I learn I think of many ways that I could grieve you and yet I'm always here when you return And I'd rather be the one...

 

Vertaling

Ik had de sleutel tot de hemel toen we trouwden en een tijdje bracht ik je geluk Maar nu is je liefde voor mij dood en begraven En elke nacht deel je de kus van een ander En ik zou liever degene zijn met wie je rondglipt En degene zijn wiens droom van liefde weg is Ik ben liever degene met wie je je tijd doorbrengt dan degene die helemaal alleen thuis zit [ steel - fiddle ] Diep van binnen weet ik dat ik je moet verlaten Hoeveel tranen zijn er gevallen voordat ik het weet Ik denk aan vele manieren waarop ik je zou kunnen betreuren en toch ben ik er altijd als je terugkomt En ik zou liever degene zijn...