Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck owens Songtekst: too old to cut the mustard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck owens - too old to cut the mustard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too old to cut the mustard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too old to cut the mustard .

Origineel

Too old too old he's too old to cut the mustard anymore Well when I was young I had a lotta pep I could get around I didn't need no help But since I'm old and a gettin' gray the people all look at me and say Too old too old he's too old to cut the mustard anymore Buddy's gettin' too old Buck's done got too old He's too old to cut the mustard anymore I used to could jump just like a deer now I need a new landing gear I used to could jump a picket fence but now I'm lucky if I jump an inch Too old too old... [ piano ] Well when I was young I had an automobile scoot myself right under the wheel I had to fight the gals off with a stick but now they say he makes me sick Too old too old... Buck's too old to cut the mustard anymore

 

Vertaling

Te oud, te oud, hij is te oud om de mosterd nog te snijden Nou toen ik jong was had ik veel pep ik kon rond komen ik had geen hulp nodig Maar sinds ik oud ben en grijs word, kijken de mensen naar me en zeggen Too old too old he's too old to cut the mustard anymore Buddy's wordt te oud Buck's is te oud geworden Hij is te oud om de mosterd nog te snijden Vroeger kon ik springen als een hert nu heb ik een nieuw landingsgestel nodig Vroeger kon ik over een hek springen, maar nu mag ik blij zijn als ik een centimeter spring Te oud, te oud... [ piano ] Toen ik jong was, reed ik in een auto, recht onder het stuur. Ik moest de meisjes met een stok van me afslaan, maar nu zeggen ze dat hij me ziek maakt Te oud, te oud... Buck is te oud om de mosterd nog te snijden