Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck owens Songtekst: we split the blanket

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck owens - we split the blanket ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we split the blanket? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck owens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck owens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we split the blanket .

Origineel

Every night I go out somebody asks me whatever happened to you I just say that I haven't seen you lately and then I say my friend I thought you knew That we split the blanket down the middle cause we could never get along We split the blanket down the middle that's all you can do when love is gone Well I tell 'em that we tried and tried to make it But we couldn't solve what was the use To hang on to love it's only mis'ry so now I'm fancy free and foot loose Yes we split the blanket

 

Vertaling

Elke avond dat ik uitga vraagt iemand me wat er met je gebeurd is. Ik zeg gewoon dat ik je de laatste tijd niet gezien heb en dan zeg ik mijn vriend ik dacht dat je het wist Dat we de deken in tweeën hebben gedeeld omdat we nooit met elkaar konden opschieten We hebben de deken in tweeën gedeeld, dat is alles wat je kunt doen als de liefde weg is Nou, ik vertel ze dat we geprobeerd en geprobeerd hebben om het te maken Maar we konden het niet oplossen wat was het nut Om vast te houden aan liefde is alleen maar mis'ry dus nu ben ik fancy free en voet los Yes we split the blanket