Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buck Songtekst: the day i died

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buck - the day i died ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the day i died? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the day i died .

Origineel

I hear the churchbells ringing so it must be sunday morning; my head still pounding from saturday night I'm floating down the river, keep my neck above the water It's not the way I planned it but everything's all right No it's not the way I planned it, but lives have ways of wandering and Where I'd hoped to aim for is not what fate saw fit to bring Everything is going to be all right Well I lost more than I gathered; another mirror shattered / seven years bad luck is somehow no surprise to me But if life's just killing time With no reason and no rhyme let the peace and grace and light of sunday Morning set me free I remember, I remember... all the world held it's breath when you leaned forward with a kiss... I remember, I remember, I remember, I remember this Everything is going to be all right

 

Vertaling

Ik hoor de kerkklokken luiden, dus het moet zondagochtend zijn; mijn hoofd bonkt nog van zaterdagavond Ik drijf de rivier af, hou mijn nek boven het water Het is niet zoals ik het gepland had maar alles is in orde Nee, het is niet zoals ik het gepland had, maar levens hebben manieren om te dwalen en Waar ik op hoopte te mikken is niet wat het lot me bracht Alles komt in orde Wel, ik verloor meer dan ik verzamelde; nog een spiegel verbrijzeld / zeven jaar pech is op een of andere manier geen verrassing voor me Maar als het leven alleen maar tijddoden is Zonder reden en zonder rijm laat de vrede en genade en het licht van zondag Morning set me free Ik herinner me, ik herinner me... de hele wereld hield z'n adem in toen je voorover leunde met een kus... Ik herinner me, ik herinner me, ik herinner me dit Alles komt in orde