Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buckcherry Songtekst: talk to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buckcherry - talk to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buckcherry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buckcherry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk to me .

Origineel

Talk to me, talk to me now, Talk to me, talk to me now, Talk to me, talk to me now, Talk to me Feel it, you want it You know you can not stop it, Love don't mean a thing, Hands are in my pockets, Just to buy you luck, Love don't mean a, I give you something but you gotta believe, You can not talk about it, nothings for free, Maybe I should Arrest Myself. Paralyzed by what I see, Girl you got a hold on me In too deep you're everything I need, Talk to me, talk to me now. Hypnotize me with your eyes, Bring my fantasies to life, Don't believe our love don't mean a thing. Talk to me, talk to me now, Talk to me. Suck it, and bleed it, you know you gotta feed it, Love don't mean a thing, You're coming to it, faster then a bullet, Love don't mean a thing, love don't need a, Tell me to stop but I got tricks up my sleeves Its not a promise what you wanted to see, Maybe I just detest myself. Paralyzed by what I see, Girl you got a hold on me In too deep you're everything I need, Talk to me, talk to me now. Hypnotize me with your eyes, Bring my fantasies to life, Don't believe our love don't mean a thing. Talk to me, talk to me now, Talk to me, talk to me now. All I wanna do is ride, Kiss you right between your thighs, oh yeah. Talk to me, talk to me now. Talk to me, talk to me now. Talk to me, talk to me now. Talk to me, talk to me now. Paralyzed by what I see, Girl you got a hold on me In too deep you're everything I need, Talk to me, talk to me now. Hypnotize me with your eyes, Bring my fantasies to life, Don't believe our love don't mean a thing. Talk to me, talk to me now, In too deep you're everything I need Talk to me, talk to me now, Don't believe our love don't mean a thing, Talk to me, talk to me.

 

Vertaling

Praat tegen me, praat nu tegen me, Praat tegen me, praat nu tegen me, Praat tegen me, praat nu tegen me, Praat tegen me Voel het, je wilt het Je weet dat je het niet kan stoppen, Liefde betekent niets, Handen zijn in mijn zakken, Just to buy you luck, Liefde betekent niets, Ik geef je iets, maar je moet geloven, Je kunt er niet over praten, niets is gratis, Misschien moet ik mezelf arresteren. Verlamd door wat ik zie, Meid je hebt me in je greep In too deep you're everything I need, Praat tegen me, praat nu tegen me. Hypnotiseer me met je ogen, Breng mijn fantasieën tot leven, Geloof niet dat onze liefde niets betekent. Praat tegen me, praat nu tegen me, Praat met me. Zuig het, en bloed het, je weet dat je het moet voeden, Liefde betekent niets, Je komt er aan, sneller dan een kogel, Liefde betekent niets, liefde heeft niets nodig, Zeg me te stoppen maar ik heb trucjes in mijn mouwen Het is geen belofte wat je wilde zien, Misschien verafschuw ik mezelf gewoon. Verlamd door wat ik zie, Girl you got a hold on me In too deep you're everything I need, Praat tegen me, praat nu tegen me. Hypnotiseer me met je ogen, Breng mijn fantasieën tot leven, Geloof niet dat onze liefde niets betekent. Praat tegen me, praat nu tegen me, Praat met me, praat nu met me. Alles wat ik wil doen is rijden, Kus je tussen je dijen, oh ja. Praat tegen me, praat nu tegen me. Praat tegen me, praat nu tegen me. Praat tegen me, praat nu tegen me. Praat tegen me, praat nu tegen me. Verlamd door wat ik zie, Girl you got a hold on me In too deep you're everything I need, Praat tegen me, praat nu tegen me. Hypnotiseer me met je ogen, Breng mijn fantasieën tot leven, Geloof niet dat onze liefde niets betekent. Praat tegen me, praat nu tegen me, In too deep you're everything I need Praat tegen me, praat nu tegen me, Geloof niet dat onze liefde niets betekent, Praat tegen me, praat tegen me.