Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: first time i met the blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - first time i met the blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van first time i met the blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals first time i met the blues .

Origineel

The first time I met the blues People, you know I was walkin', I was walkin' down through the woods Yes, the first time, the first time I met you, blues Blues you know I was walkin', I was walkin' down through the woods Yes, I've watched my house burnin' blues Blues, you know you done me, you done me all the harm that you could The blues got after me People, you know they ran me from tree to tree Yes, the blues got after me Blues, you know you ran me, ran me from tree to tree Yes, you should-a heard me beg ya, blues Ah, blues, don't murder me Yes, good mornin', blues Blues, I wonder, I wonder what you're doin' here so soon Yes, good mornin', good mornin', good mornin', mister blues Blues, I wonder, I keep wonderin' what you're doin' here so soon Yes, you know you'll be with me every mornin', blues Every night and every noon Oh, yeah

 

Vertaling

De eerste keer dat ik de blues ontmoette Mensen, weet je ik was aan het wandelen, ik was aan het wandelen door het bos Ja, de eerste keer, de eerste keer dat ik je ontmoette, blues Blues you know I was walkin', I was walkin' down through the woods Yes, I've watched my house burnin' blues Blues, je weet dat je me alle kwaad hebt gedaan dat je kon The blues got after me Mensen, je weet dat ze me van boom tot boom hebben gerend Ja, de blues kwam achter me aan Blues, je weet dat je me van boom tot boom hebt gerend. Ja, je had me moeten horen smeken, blues Ah, blues, vermoord me niet Ja, goedemorgen, blues Blues, ik vraag me af, ik vraag me af wat je hier zo snel doet Ja, goedemorgen, goedemorgen, goedemorgen, meneer blues Blues, I wonder, I keep wonderin' what you're doin' here so soon Ja, je weet dat je elke morgen bij me bent, blues Elke nacht en elke middag Oh, yeah