Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: i didn’t know my mother had a son like me (she suits me to a tee alternate)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - i didn’t know my mother had a son like me (she suits me to a tee alternate) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i didn’t know my mother had a son like me (she suits me to a tee alternate)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i didn’t know my mother had a son like me (she suits me to a tee alternate) .

Origineel

I didn't know my mama That she had a son like me, oh no, he baby I say I didn't know my mama, no, no I didn't know she had a son like me Oh baby, baby, baby I want you to come on, you gotta see it like him Let me tell you about it I can look at the sky You know I can predict the rain I say I can look at the sky I believe I can predict the rain Oh, I can tell when my lady I can tell when she got another man Well, this is what I say I didn't know my mama, oh she had a son like me I say I didn't know my mama, no, no I didn't know, I didn't know I didn't know she had a son like me All you gotta do is come around me, people And I'll show you and you can say Alright Squeeze water out of rock And I make water come out of dry sand I squeeze water out of rock, yeah I can get water out of dry sand Oh, when you listen to my story, little girl I'll prove to you I'm a nutcho man That's why I didn't know my mother Had a, had a nice little son like me I said I didn't know my mother, no, no, no, no, Lord I didn't know, I didn't not know I didn't know, girl, she had something like me All you girls gotta do is look at me Take your time and come and see, yeah Alright

 

Vertaling

Ik wist niet dat mijn moeder Dat ze een zoon had zoals ik, oh nee, hij baby I say I didn't know my mama, no, no I didn't know she had a son like me Oh baby, baby, baby I want you to come on, you gotta see it like him Laat me je erover vertellen Ik kan naar de hemel kijken. Je weet dat ik de regen kan voorspellen. Ik zeg dat ik naar de hemel kan kijken Ik geloof dat ik de regen kan voorspellen Oh, ik kan zien wanneer mijn dame Ik kan zien wanneer ze een andere man heeft Nou, dit is wat ik zeg Ik kende mijn moeder niet, oh ze had een zoon zoals ik I say I didn't know my mama, no, no Ik wist het niet, ik wist het niet I didn't know she had a son like me Het enige wat je moet doen is bij mij in de buurt komen, mensen And I'll show you and you can say Alright Squeeze water out of rock En ik laat water uit droog zand komen Ik pers water uit rotsen, ja I can get water out of dry sand Oh, als je naar mijn verhaal luistert, kleine meid Ik zal je bewijzen dat ik een gekke man ben Dat is waarom ik niet wist dat mijn moeder Had een, had een leuke kleine zoon zoals ik Ik zei dat ik mijn moeder niet kende, nee, nee, nee, nee, Heer I didn't know, I didn't not know I didn't know, girl, she had something like me Al wat jullie meisjes moeten doen is naar mij kijken Neem je tijd en kom en zie, ja Alright