Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: innocent man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - innocent man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van innocent man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals innocent man .

Origineel

I am, I'm innocent man I am, I'm innocent man You know about it You surely don't know But I think that Probably you'll sure understand I didn't get a chance to defend myself I hope it makes it better for someone else You said that I was using PCP That's why you all was beating up on me I am an innocent man I am an innocent man You know about it You surely don't know But I think that Probably you'll sure understand Going downtown To Kansas Stew Bring back the second cousin That little Johnny Cocheroo Now ain't that a man I spell mmm, aaa child, nnn I spell man No B, O child, Y I spell mannish boy I'm a man I'm a full grown man I'm a man I'm a hoochie coochie man I'm a brrrrr

 

Vertaling

Ik ben, ik ben onschuldig man Ik ben, ik ben onschuldig man Jij weet ervan Je weet het zeker niet Maar ik denk dat Je het waarschijnlijk wel zult begrijpen. Ik heb de kans niet gekregen om mezelf te verdedigen. Ik hoop dat het voor iemand anders beter is. Je zei dat ik PCP gebruikte. Daarom sloegen jullie me allemaal in elkaar. Ik ben een onschuldige man. Ik ben een onschuldige man. Jij weet ervan. Jij weet het zeker niet. Maar ik denk dat Je het waarschijnlijk wel zult begrijpen Going downtown Naar Kansas Stew Bring back the second cousin Die kleine Johnny Cocheroo Is dat geen man Ik spel mmm, aaa kind, nnn Ik spel man Geen B, O kind, Y Ik spel mannelijk jongen ik ben een man Ik ben een volwassen man ik ben een man Ik ben een hoochie coochie man Ik ben een brrrrr