Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: it s a jungle out there

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - it s a jungle out there ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s a jungle out there? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s a jungle out there .

Origineel

I was driving down the expressway I was going to pay my bills Everybody was passing me so fast Darling, thought I was standing still I say it's a jungle out there Ohhh, it's a jungle out there Everybody's in a hurry And there ain't nobody going nowhere, no. Can you just imagine A little child on the playground If you turn your back That little child will be gunned down I say it's a jungle out there Ohhh, it's a jungle out there Everybody's in a hurry And there ain't nobody going nowhere I took out some insurance On me, myself and I I got hit by someone That was too damn drunk to drive I say it's a jungle out there Ohhh, it's a jungle out there Everybody's in a hurry And there ain't nobody going nowhere

 

Vertaling

Ik reed over de snelweg. Ik ging mijn rekeningen betalen Iedereen passeerde me zo snel Schat, ik dacht dat ik stilstond I say it's a jungle out there Ohhh, het is een jungle daarbuiten Everybody's in a hurry En er is niemand die nergens heen gaat, nee. Kun je je voorstellen Een klein kind op de speelplaats If you turn your back Dat kleine kind zal worden neergeschoten I say it's a jungle out there Ohhh, het is een jungle daarbuiten Everybody's in a hurry And there ain't nobody going nowhere Ik heb een verzekering afgesloten On me, myself and I Ik werd aangereden door iemand Die te verdomd dronken was om te rijden I say it's a jungle out there Ohhh, het is een jungle daarbuiten Everybody's in a hurry And there ain't nobody going nowhere