Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: kiss me quick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - kiss me quick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiss me quick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiss me quick .

Origineel

The clock is ticking Time is tight Let's get walking partner Why incite a riot Kiss me quick Now's our chance to be alone You're so fine We ain't got much time Kiss me quick All in the kitchen Up against the wall Anyway you want me We got no time to stall Kiss me quick Now's our chance to be alone You're so fine We ain't got much time Kiss me quick Just gotta do it I know we can make something hot Time is running out I know we ain't got time to talk Kiss me quick Now's our chance to be alone You're so fine We ain't got much time Kiss me quick

 

Vertaling

De klok tikt door De tijd dringt. Laten we gaan lopen, partner. Waarom een rel ontketenen Kus me snel Nu is onze kans om alleen te zijn Je bent zo fijn We hebben niet veel tijd Kus me snel Allemaal in de keuken Tegen de muur Hoe je me ook wilt We hebben geen tijd te rekken Kus me snel Nu is onze kans om alleen te zijn Je bent zo fijn We hebben niet veel tijd Kus me snel Just gotta do it Ik weet dat we er iets moois van kunnen maken Time is running out Ik weet dat we geen tijd hebben om te praten Kus me snel Nu is onze kans om alleen te zijn Je bent zo fijn We hebben niet veel tijd Kus me snel