Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy guy Songtekst: sweet little angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy guy - sweet little angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet little angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy guy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy guy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet little angel .

Origineel

I've got a sweet little angel And I love the way she spreads her wings Yes I got a sweet little angel And I love the way she spreads her wings Yes when she spreads her wings around me You know I get joy in everything I asked my baby for a nickel And she gave me a twenty dollar bill Yes asked my baby for a nickel And she gave me a twenty dollar bill I asked her for a little drink of liquor My baby gave me a whiskey still Yes if my baby should quit me Lord I do believe I would die Yes if my baby my baby should quit me I do believe I would die Yes if you done love me little angel Please please tell me the reason why I just got to have a little more

 

Vertaling

Ik heb een lieve kleine engel En ik hou van de manier waarop ze haar vleugels spreidt Ja, ik heb een lieve kleine engel En ik hou van de manier waarop ze haar vleugels spreidt Ja, als ze haar vleugels om me heen slaat You know I get joy in everything Ik vroeg mijn schatje om een stuiver En ze gaf me een twintig dollar biljet Ja, vroeg mijn baby om een stuiver En ze gaf me een twintig dollar biljet Ik vroeg haar om een slokje sterke drank Mijn baby gaf me een whiskyfles Ja, als mijn schatje me zou verlaten Heer ik geloof dat ik zou sterven Ja, als mijn schatje, mijn schatje, me zou verlaten Ik geloof dat ik zou sterven Ja als je van me houdt kleine engel Alsjeblieft, vertel me de reden waarom Ik moet gewoon een beetje meer hebben