Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy miller Songtekst: don t tell me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy miller - don t tell me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t tell me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t tell me .

Origineel

Tell my heart to stop beating Tell my mind not to think Thrown a stone in the ocean And tell that stone not to sink Tell the world to stop turnin' around Tell the sky not to be so blue Tell the rain to stop fallin' down like tears But don't tell me to stop loving you Don't tell me to stop loving you Tell the past to be forgotten Tell my life not to exist Tell a promise made to be unspoken And my lips not to have been kissed Tell the world to stop turnin' around Tell the sky not to be so blue Tell the rain to stop fallin' down like tears But don't tell me to stop loving you Don't tell me to stop loving you I can't do it, I can't stop It's something that love has sealed Only the broken-hearted know the way I feel Tell the world to stop turnin' around Tell the sky not to be so blue Tell the rain to stop fallin' down like tears But don't tell me to stop loving you Don't tell me to stop loving you

 

Vertaling

Zeg mijn hart dat ik moet stoppen met kloppen Zeg mijn geest dat ik niet moet denken Een steen in de oceaan gegooid En zeg die steen niet te zinken Vertel de wereld om te stoppen met draaien Zeg dat de lucht niet zo blauw is Zeg tegen de regen dat het niet als tranen naar beneden moet vallen Maar zeg me niet dat ik niet meer van je moet houden Vertel me niet dat ik niet meer van je moet houden Vertel het verleden om vergeten te worden Zeg dat mijn leven niet bestaat Vertel een belofte die is gedaan om onuitgesproken te zijn En mijn lippen zijn niet gekust Vertel de wereld om te stoppen met draaien Zeg dat de lucht niet zo blauw is Zeg tegen de regen dat het niet als tranen naar beneden moet vallen Maar zeg me niet dat ik niet meer van je moet houden Vertel me niet dat ik niet meer van je moet houden Ik kan het niet, ik kan niet stoppen Het is iets dat liefde heeft verzegeld Alleen de gebrokenen van hart weten hoe ik me voel Vertel de wereld om te stoppen met draaien Zeg dat de lucht niet zo blauw is Zeg tegen de regen dat het niet als tranen naar beneden moet vallen Maar zeg me niet dat ik niet meer van je moet houden Vertel me niet dat ik niet meer van je moet houden