Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy miller Songtekst: i m gonna be strong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy miller - i m gonna be strong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m gonna be strong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m gonna be strong .

Origineel

I can see You're slipping away from me And you're so afraid That I'll plead with you to stay But I'm gonna be strong And let you go your way Love is gone There's no sense in holding on And your pity now Would be more than I could bare But I'm gonna be strong And pretend I don't care I'm gonna be strong And stand as tall as I can I'm gonna be strong And let you go along And take it like a man When you say it's the end I'll hand you a line I'll smile and say Don't you worry I'm fine But you'll never know darling After you kiss me goodbye How I'll break down and cry

 

Vertaling

ik kan zien Je glijdt weg van mij En je bent zo bang Dat ik je zal smeken om te blijven Maar ik zal sterk zijn En laat je je gang gaan Liefde is weg Het heeft geen zin om vast te houden En jammer nu Het zou meer zijn dan ik kon dragen Maar ik zal sterk zijn En doe alsof het me niet kan schelen Ik word sterk En sta zo lang als ik kan Ik word sterk En laat je meegaan En neem het als een man Als je zegt dat dit het einde is Ik geef je een lijn Ik glimlach en zeg Maak je geen zorgen, ik ben in orde Maar je zult nooit schat weten Nadat je me vaarwel hebt gekust Hoe ik zal instorten en huilen