Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy miller Songtekst: is that you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy miller - is that you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van is that you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals is that you .

Origineel

Is that you my Lord Is that you my Lord Is that you my Lord Talking to my heart I can hear a sound Over the waters I can hear a sound Coming on the rain I can hear a sound Whisper on the wind Sounds like the spirit calling out my name It's calling to me in the morning And ites to me in my sleep It tells me (hey/boy) lay down all these worthless things And let me give you something you can keep (Trade me in for) Did you wear a crown Was the devil laughing Did you wear a crown And was the curtain torn Did the thunder pound And did heaven look away Did you wear a crown and was it made of thorns Lord did you go down And take on the devil Lord did you go down To hell for the key Buried in the ground And then did you rise up Did you go down to hell and back for me Is that you my Lord Walking on the water Is that you my Lord Knocking at the door Is that you my Lord Calling us to follow Calling us to follow you forevermore

 

Vertaling

Ben jij dat mijn Heer Ben jij dat mijn Heer Ben jij dat mijn Heer Praten tegen mijn hart Ik hoor een geluid Over de wateren Ik hoor een geluid Komt op de regen Ik hoor een geluid Fluisteren op de wind Klinkt als de geest die mijn naam roept Het roept me morgenochtend En het is voor mij in mijn slaap Het vertelt me ??(hey / boy) leg al deze waardeloze dingen neer En laat me je iets geven dat je kunt houden (Ruil me in voor) Heb je een kroon gedragen Was de duivel aan het lachen Heb je een kroon gedragen En was het gordijn gescheurd Klopte de donder En keek de hemel weg Droeg je een kroon en was die gemaakt van doornen Heer ging u naar beneden En neem de duivel aan Heer ging u naar beneden De hel voor de sleutel Begraven in de grond En toen ben je opgestaan Ben je naar de hel gegaan en terug voor mij Ben jij dat mijn Heer Wandelen op het water Ben jij dat mijn Heer Kloppen op de deur Ben jij dat mijn Heer Bel ons om te volgen Bel ons om u voor altijd te volgen