Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buddy oficial Songtekst: viagem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buddy oficial - viagem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van viagem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buddy oficial! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buddy oficial en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals viagem .

Origineel

Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. Me leva nessa viagem com você bebê ê-ê-ê-ê. Me leva. Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. E eu já pedi pra deus pra que voltasse o antes. Pelo menos num instante pra acalmar meu desespero. A verdade é que eu não aproveitei bastante. E que se fosse diferente eu faria o mesmo erro. E o fato é que você mudou bastante e acha. Que aquilo tem volta que de fato é um exagero. Meu mal foi ter dado a vida por gente. Que não estava presente. Nem no dia do meu enterro. E é tão ruim te amar e não poder te ver. É tão ruim gostar de alguém que eu não posso ter. Eu só queria te entender, baby. Me leva nessa viagem com você. Curtia as minhas rima pra caralho. Hoje em dia é meu trabalho. E eu tô fazendo dinheiro. Sendo que eu nunca liguei pra essa porra. Eu so quero uísque do brabo e um copo com gelo. (cadê o isqueiro). Fogo na babilônia parceiro. E viva a vida eu vivo a vida. Conquistando o mundo inteiro. Vivendo essa vida maluca. Com dor de mexer com a muvuca. Neo beats me mandou um beat. Que mais parecia um tiro de bazuca. Conhecendo umas mina maluca. Mas quase tão doce quanto você. Pena que adoçante não é açúcar. Então me deixa ficar. Hoje eu te deixo ficar. Hoje tu pode me dar. E o foda é que eu não resisto a sacanagem. Então já que a gente nunca vai se entender... êh. Deixa eu viajar na tua viagem. Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. Me leva nessa viagem com você bebê Iê-ê Iê-ê me leva. Me leva nessa viagem com você bebê... me leva. E é tão ruim te amar e não poder te ver. É tão ruim gostar de alguém que eu não posso ter. Eu só queria te entender baby. Me leva nessa viagem com você

 

Vertaling

Neem me mee op deze reis met jou baby... neem me. Neem me mee op deze reis met jou baby... neem me. Neem me mee op deze reis, schatje... Neem mij. Neem me mee op deze reis met jou baby... neem me. En ik bad tot God dat ik eerder terug zou komen. Tenminste voor een minuut om mijn wanhoop te kalmeren. De waarheid is dat ik er niet genoeg van genoten heb. En als het anders was, zou ik dezelfde fout maken. En het feit is dat je veel veranderd bent en je denkt. Dat het allemaal bij jou terugkomt, wat in feite overdreven is. Mijn slechtheid was mijn leven te hebben gegeven voor mensen. Die niet aanwezig waren. Zelfs niet op de dag van mijn begrafenis. En het is zo erg om van je te houden en je niet te kunnen zien. Het is zo erg om van iemand te houden die ik niet kan hebben. Ik wil je gewoon begrijpen, schatje. Neem me mee op deze reis. Vroeger hield ik van mijn verdomde rijmpjes. Het is mijn werk tegenwoordig. En ik verdien geld. Toen ik er nooit iets om gaf. Ik wil gewoon een goede ouderwetse whisky en een glas ijs. (waar is de aansteker). Brand in Babylon, partner. En leef het leven, ik leef het leven. De hele wereld veroveren. Ik leef dit gekke leven. Pijn om te rotzooien met de drukte. Neo beats stuurde me een beat. Dat klonk als een bazooka schot. Een paar gekke meiden ontmoeten Maar bijna net zo lief als jij. Jammer dat zoetstof geen suiker is. Dus laat me blijven. Vandaag laat ik je blijven. Vandaag kun je het aan mij geven. En het kloterige is dat ik er niet tegen kan om kloterig te zijn. Dus omdat we nooit met elkaar zullen opschieten... ...dan... Laat me meereizen op je reis. Neem me mee op deze reis, baby... neem me mee. Neem me mee op deze reis, baby... neem me mee. Neem me mee op deze reis, schatje. Neem me mee op deze reis, schatje. En het is zo erg om van je te houden en je niet te kunnen zien Het is zo erg om van iemand te houden die ik niet kan hebben Ik wil je gewoon begrijpen, schatje. Neem me mee op deze reis