Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buena vista social club Songtekst: veinte años live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buena vista social club - veinte años live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van veinte años live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buena vista social club! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buena vista social club en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals veinte años live .

Origineel

¿Qué te importa que te ame, tú no me quieres ya? El amor que ya ha pasado, no se debe recordar Fui la ilusión de tu vida, un día lejano ya Hoy represento al pasado, no me puedo conformar Hoy represento al pasado, no me puedo conformar Si las cosas que uno quiere se pudieran alcanzar Tú me quisieras lo mismo que veinte años atrás Con qué tristeza miramos un amor que se nos va Es un pedazo del alma que se arranca sin piedad Es un pedazo del alma que se arranca sin piedad Si las cosas que uno quiere se pudieran alcanzar Tú me quisieras lo mismo que veinte años atrás Con qué tristeza miramos un amor que se nos va Es un pedazo del alma que se arranca sin piedad Es un pedazo del alma que se arranca sin piedad

 

Vertaling

Wat kan het jou schelen dat ik van je hou, jij houdt niet meer van mij? De liefde die al voorbij is, moet niet herinnerd worden Ik was de illusie van je leven, een verre dag nu Vandaag vertegenwoordig ik het verleden, ik kan niet tevreden zijn Vandaag vertegenwoordig ik het verleden, ik kan niet tevreden zijn Als de dingen die je wilt bereikt konden worden Je zou nog net zo van me houden als twintig jaar geleden. Hoe droevig kijken we naar een liefde die ons verlaat Het is een stuk van de ziel dat wordt weggerukt zonder genade Het is een stuk van de ziel dat wordt weggerukt zonder genade Als de dingen die je wilt haalbaar waren Je zou nog net zoveel van me houden als twintig jaar geleden. Met welk een droefheid kijken we naar een liefde die ons verlaat Het is een stuk van de ziel dat wordt weggerukt zonder genade Het is een stuk van de ziel dat wordt weggerukt zonder genade