Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buffalo tom Songtekst: clobbered

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buffalo tom - clobbered ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van clobbered? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buffalo tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buffalo tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals clobbered .

Origineel

Well, I clobbered you with hands so indiscreet March around like a soldier in defeat I've clobbered mountains with my finger tips While you're alone on top of kissing lips Well, I clobber you (You) And I clobber me (Me) When our eyes would meet My heart would skip a beat Skip a beat, skip a beat Skip a beat, skip a beat Well, I kill my times with films of blood and scorn And little girls that grow up to be more I've clobbered mountains with my finger tips While you're alone on top of kissing lips Well, I clobber you (You) And I clobber me (Me) When our eyes would meet My heart would skip a (Beat)

 

Vertaling

Wel, ik heb je met zo indiscrete handen omhelsd Marcheren als een verslagen soldaat Ik heb met mijn vingertoppen bergen omzeild Terwijl je alleen bent op de lippen Nou, ik heb je gepest (U) En ik versla me (Me) Wanneer onze ogen elkaar zouden ontmoeten Mijn hart sloeg een slag over Sla een slag over, sla een slag over Sla een slag over, sla een slag over Nou, ik vermoord mijn tijd met films van bloed en minachting En kleine meisjes die opgroeien tot meer Met mijn vingertoppen heb ik bergen omgegooid Terwijl je alleen bent op de lippen Nou, ik heb je gepest (U) En ik versla me (Me) Wanneer onze ogen elkaar zouden ontmoeten Mijn hart zou een overslaan (Ritme)