Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buffalo tom Songtekst: directive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buffalo tom - directive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van directive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buffalo tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buffalo tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals directive .

Origineel

Youe down, change my life around I fell 40 feet today Get on the ground and feel around You found something worth my way You're whining, my magnum's shining I'm shooting bullets everywhere This gun's for two, yeah, they pass through you Just as if you were not there Now I'm on my face in this lonely place And I'm pulling metal from my leg Yeah, second winde around again I'm alright, you keep your head I'm closer, a roller coaster Rick and racking in my brain A boulder right off my shoulder I'm alright, you keep your hands away from me Now I'm done and I've had my fun I'm underneath the killing floor I take my place and you're on your face I could not have asked for more You're whining, my magnum's shining I'm shooting bullets everywhere A boulder, a roller coaster I'm alright, you keep your hands away from me Away from me, away from me, away from me

 

Vertaling

Youe down, verander mijn leven Ik ben vandaag 40 voet gevallen Ga op de grond staan ??en voel je rond Je hebt iets gevonden dat mijn weg waard is Je zeurt, mijn magnum schijnt Ik schiet overal kogels Dit wapen is voor twee, ja, ze passeren je Net alsof je er niet bij was Nu sta ik op mijn gezicht op deze eenzame plek En ik trek metaal uit mijn been Ja, weer tweede winde Ik ben in orde, jij houdt je hoofd Ik ben dichterbij, een achtbaan Rick en pijn in mijn hoofd Een rotsblok vlak bij mijn schouder Ik ben in orde, je houdt je handen weg van mij Nu ben ik klaar en heb ik mijn plezier gehad Ik zit onder de moordvloer Ik neem mijn plaats in en je staat op je gezicht Ik had niet meer kunnen vragen Je zeurt, mijn magnum schijnt Ik schiet overal kogels Een rotsblok, een achtbaan Ik ben in orde, je houdt je handen weg van mij Weg van mij, weg van mij, weg van mij