Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buffalo tom Songtekst: frozen lake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buffalo tom - frozen lake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frozen lake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buffalo tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buffalo tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frozen lake .

Origineel

I'm between the lines just one more time Read it in a book I almost looked In the frozen lake shees and takes Give up my whole world she's just a girl In my frozen mind I'm stuck in time I can't get past this thing for one more spring See, she fits to me so easily I, I'm borderline almost everytime Give up my whole world She's a translucent girl In my frozen mind I'm lost in time I take one more breath it's worse than death Turn on all the lights alive with fright See, she fits to me too easily I, I'm borderline almost everytime Give up my whole world She's aplicated girl In my frozen mind I'm stuck in time Give up my whole world She's aplicated girl In the frozen lake shees and takes

 

Vertaling

Ik zit nog een keer tussen de regels Lees het in een boek waar ik bijna naar keek In het bevroren meer scheert en neemt Geef mijn hele wereld op, ze is maar een meisje In mijn bevroren geest zit ik vast in de tijd Ik kan dit ding nog een lente niet passeren Kijk, ze past zo gemakkelijk bij mij Ik, ik ben bijna altijd borderline Geef mijn hele wereld op Ze is een doorschijnend meisje In mijn bevroren geest ben ik verdwaald in de tijd Ik haal nog een keer adem, het is erger dan de dood Doe alle lichten levend van schrik aan Kijk, ze past te gemakkelijk bij mij Ik, ik ben bijna altijd borderline Geef mijn hele wereld op Ze is een geappliceerd meisje In mijn bevroren geest zit ik vast in de tijd Geef mijn hele wereld op Ze is een geappliceerd meisje In het bevroren meer scheert en neemt