Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buffalo tom Songtekst: sunday night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buffalo tom - sunday night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunday night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buffalo tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buffalo tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunday night .

Origineel

Sunday night and now I know How the night can pass slow All kinds of ugly outside that's right And I'm all alone tonight Distant highway din Leaky roof my doubt drips in And as the streetlights and my prospects dim She turns in bed and thinks of him Where's the solace you can find? Is it at the bottom of your mind? My friends pushed me from behind I feel so empty I could die A ladder to the edge Hangover throbs inside my head And all the stupid things I've ever said Now make me wish that I was dead It's nighttime, Greenwich Mean time A man puts on a detour sign And the waterfalls of regret Unleash in a torrent of cold sweat

 

Vertaling

Zondagavond en nu weet ik het Hoe de nacht langzaam voorbij kan gaan Allerlei lelijke buitenkant, dat klopt En ik ben vanavond helemaal alleen Verre snelweg din Lekkende dak waar mijn twijfel in druppelt En als de straatverlichting en mijn vooruitzichten afnemen Ze draait zich om in bed en denkt aan hem Waar is de troost die je kunt vinden? Zit het in je achterhoofd? Mijn vrienden duwden me van achteren Ik voel me zo leeg dat ik kan sterven Een ladder aan de rand Kater bonst in mijn hoofd En alle stomme dingen die ik ooit heb gezegd Laat me nu wensen dat ik dood was Het is nacht, Greenwich Mean Time Een man zet een omwegteken op En de watervallen van spijt Ontketen je in een stortvloed van koud zweet