Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buffalo tom Songtekst: wiser

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buffalo tom - wiser ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wiser? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buffalo tom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buffalo tom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wiser .

Origineel

The autumn leaves Me here without a tooth You've given me the shaft My friend's car's breaking down And I've got no ride home And I'm left out The apes in the evergreens The grape leaves and jasmine tea Comforts you, without me Without me And I am none the wiser for it all Your voice is shaky on the telephone call You ride your little Pinto in the rain And you stall out With no one to give you a jump Just hook your cables to me And then you'll see That I can start you up That I can start you up It's closing time in town There's not a soul around To see you when you're down To see you when you're down And I am none the wiser for it all Your voice is shaky on the telephone call You ride your little Pinto in the rain When I think of all you've done Take your Pinto for a run I see you're the wiser one You're the wiser one, you're the wiser one When I think of all we've done And the rain soaks up the sun I see we're the wiser ones We're the wiser ones, we're the wiser ones And you know you're beholden To no one but me And you know you're beholden To no one but me Drive back Drive back Drive back Drive back Drive back Drive back When I think of all you've done Take your Pinto for a run I see you're the wiser one You're the wiser one, you're the wiser one When I think of all we've done And the rain soaks up the sun I see we're the wiser ones We're the wiser ones, we're the wiser ones When I think of all you've done Take your Pinto for a run I see you're the wiser one You're the wiser one When I think of all we've done And the rain soaks up the sun I see we're the wiser ones We're the wiser ones When I think of all you've done Take your Pinto for a run I see you're the wiser one You're the wiser one

 

Vertaling

De herfstbladeren Ik hier zonder tand Je hebt me de schacht gegeven De auto van mijn vriend gaat kapot En ik heb geen rit naar huis En ik ben buitengesloten De apen in de evergreens De druivenbladeren en jasmijnthee Troost je, zonder mij Zonder mij En ik ben er niet wijzer van Je stem is wankel tijdens het telefoongesprek Je rijdt je kleine Pinto in de regen En je valt uit Met niemand om je een sprong te geven Haak gewoon uw kabels aan mij vast En dan zul je zien Dat ik je kan opstarten Dat ik je kan opstarten Het is sluitingstijd in de stad Er is geen ziel in de buurt Om je te zien als je beneden bent Om je te zien als je beneden bent En ik ben er niet wijzer van Je stem is wankel tijdens het telefoongesprek Je rijdt je kleine Pinto in de regen Als ik denk aan alles wat je hebt gedaan Ga met je Pinto hardlopen Ik zie dat jij de wijzer bent Jij bent de wijzer, jij bent de wijzer Als ik denk aan alles wat we hebben gedaan En de regen neemt de zon op Ik zie dat wij wijzer zijn Wij zijn wijzer, wij zijn wijzer En je weet dat je verplicht bent Niemand behalve ik En je weet dat je verplicht bent Niemand behalve ik Terugrijden Terugrijden Terugrijden Terugrijden Terugrijden Terugrijden Als ik denk aan alles wat je hebt gedaan Ga met je Pinto hardlopen Ik zie dat jij de wijzer bent Jij bent de wijzer, jij bent de wijzer Als ik denk aan alles wat we hebben gedaan En de regen neemt de zon op Ik zie dat wij wijzer zijn Wij zijn wijzer, wij zijn wijzer Als ik denk aan alles wat je hebt gedaan Ga met je Pinto hardlopen Ik zie dat jij de wijzer bent Jij bent de wijzer Als ik denk aan alles wat we hebben gedaan En de regen neemt de zon op Ik zie dat wij wijzer zijn Wij zijn wijzer Als ik denk aan alles wat je hebt gedaan Ga met je Pinto hardlopen Ik zie dat jij de wijzer bent Jij bent de wijzer