Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: building 429 Songtekst: we won t be shaken

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: building 429 - we won t be shaken ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we won t be shaken? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van building 429! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van building 429 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we won t be shaken .

Origineel

This world has nothing for me This life is not my own I know You go before me and I am not alone This mountain rises higher The way seems so unclear But I know that You go with me so I will never fear I will trust in You Whatever will come our way Through fire or pouring rain We won't be shaken No we won't be shaken Whatever tomorrow brings Together we'll rise and sing That we won't be shaken No we won't be shaken Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh No we won't be shaken You know my every longing You've heard my every prayer You've held me in my weakness Cause You are always there So I'll stand in full surrender It's Your way and not my own My mind is set on nothing less Than You and You alone I will not be moved oh Whatever will come our way Through fire or pouring rain We won't be shaken No we won't be shaken Whatever tomorrow brings Together we'll rise and sing That we won't be shaken No we won't be shaken We will trust in You We will not be moved We will trust in You And we won't be shaken [x3] No we won't be shaken Whatever will come our way Through fire or pouring rain We won't be shaken No we won't be shaken Whatever tomorrow brings Together we'll rise and sing That we won't be shaken No we won't be shaken Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh No we won't be shaken Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh No we won't be shaken

 

Vertaling

Deze wereld heeft niets voor mij Dit leven is niet van mij Ik weet dat U mij voorgaat en ik ben niet alleen Deze berg stijgt hoger De weg lijkt zo onduidelijk Maar ik weet dat U met me meegaat dus ik zal nooit bang zijn Ik zal op U vertrouwen Wat er ook op onze weg komt Door vuur of stromende regen We zullen niet geschokt zijn Nee, we zullen niet geschokt zijn Wat morgen ook brengt Samen zullen we opstaan en zingen Dat we niet geschud zullen worden Nee we zullen niet geschud worden Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh Nee we zullen niet geschud worden U kent al mijn verlangens Je hebt al mijn gebeden gehoord Je hebt me vastgehouden in mijn zwakheid Want U bent er altijd Dus ik zal staan in volledige overgave Het is Uw weg en niet de mijne Mijn gedachten zijn op niets minder ingesteld dan U en U alleen Ik zal niet worden verplaatst oh Wat er ook op onze weg komt Door vuur of stromende regen We zullen niet geschud worden Nee we zullen niet geschud worden Wat morgen ook brengt Samen zullen we opstaan en zingen Dat we niet geschud zullen worden Nee we zullen niet geschud worden We zullen op U vertrouwen We zullen niet ontroerd worden We zullen op U vertrouwen En we zullen niet geschud worden [x3] Nee we zullen niet geschud worden Wat er ook op onze weg komt Door vuur of stromende regen We zullen niet geschud worden Nee, we zullen niet geschokt zijn Wat morgen ook brengt Samen zullen we opstaan en zingen Dat we niet geschud zullen worden Nee we zullen niet geschud worden Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh Nee we zullen niet geschud worden Oooh oooh oh Oooh oooh oh Oooh oooh oh Nee we zullen niet geschud worden