Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: building 429 Songtekst: where i belong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: building 429 - where i belong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where i belong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van building 429! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van building 429 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where i belong .

Origineel

Sometimes it feels like I'm watching from the outside Sometimes it feels like I'm breathing but am I alive I will keep searching for answers that aren't here to find All I know is I'm not home yet This is not where I belong Take this world and give me Jesus This is not where I belong So when the walls come falling down on me And when I'm lost in the current of a raging sea I have this blessed assurance holding me. All I know is I'm not home yet This is not where I belong Take this world and give me Jesus This is not where I belong When the earth shakes I wanna be found in You When the lights fade I wanna be found in You All I know is I'm not home yet This is not where I belong Take this world and give me Jesus This is not where I belong All I know is I'm not home yet This is not where I belong Take this world and give me Jesus This is not where I belong Where I belong, where I belong Where I belong, where I belong

 

Vertaling

Soms voelt het alsof ik van buitenaf toekijk Soms voelt het alsof ik adem, maar leef ik wel Ik zal blijven zoeken naar antwoorden die hier niet te vinden zijn Alles wat ik weet is dat ik nog niet thuis ben Dit is niet waar ik thuishoor Neem deze wereld en geef me Jezus Dit is niet waar ik thuishoor. Dus als de muren op me vallen En als ik verdwaald ben in de stroom van een razende zee heb ik deze gezegende zekerheid die me vasthoudt. Alles wat ik weet is dat ik nog niet thuis ben Dit is niet waar ik thuishoor Neem deze wereld en geef me Jezus Dit is niet waar ik thuishoor. Als de aarde beeft, wil ik in U gevonden worden. Als de lichten doven, wil ik in U gevonden worden. Alles wat ik weet is dat ik nog niet thuis ben Dit is niet waar ik thuishoor Neem deze wereld en geef me Jezus Dit is niet waar ik thuishoor Alles wat ik weet is dat ik nog niet thuis ben Dit is niet waar ik thuishoor Neem deze wereld en geef me Jezus Dit is niet waar ik thuishoor Waar ik thuishoor, waar ik thuishoor Waar ik thuishoor, waar ik thuishoor