Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: built to spill Songtekst: center of the universe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: built to spill - center of the universe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van center of the universe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van built to spill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van built to spill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals center of the universe .

Origineel

I heard what I said to you, And it was so out of sync With the way I wanted to Make myself out to seem. I don't like this air, But that doesn't mean I'll stop breathing it, Who doesn't think they're at the center of the universe being it? Don't look now, Just keep watching your TV, Hating what's to see, Waiting for someone to say something that's right! I heard what I said to you, Thought it was all understood, But I wasn't getting through, I'd go on if I could. I don't like this air, But that doesn't mean I'll stop breathing it, Who doesn't think they're at the center of the universe being it? Don't look now, Just keep watching your TV, Hating what's to see, Waiting for someone to say something that's right!

 

Vertaling

Ik hoorde wat ik tegen je zei, En het was zo niet synchroon Met de manier waarop ik wilde Laat me lijken. Ik hou niet van deze lucht, Maar dat betekent niet dat ik ermee ophoud Wie denkt niet dat ze in het centrum van het universum zijn? Kijk nu niet Blijf gewoon naar je tv kijken, Haten wat er te zien is, Wachten tot iemand iets zegt dat juist is! Ik hoorde wat ik tegen je zei, Dacht dat het allemaal begrepen was, Maar ik kwam er niet doorheen, Ik zou doorgaan als ik kon. Ik hou niet van deze lucht, Maar dat betekent niet dat ik ermee ophoud Wie denkt niet dat ze in het centrum van het universum zijn? Kijk nu niet Blijf gewoon naar je tv kijken, Haten wat er te zien is, Wachten tot iemand iets zegt dat juist is!