Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: built to spill Songtekst: hazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: built to spill - hazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van built to spill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van built to spill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hazy .

Origineel

Hazy just because sometimes you let me know I don't maybe just because sometimes you make me crazy today will show me the something that will phase me something that will move me besides dreams it seems lately seems like even what I say and do myself everything I see and hear makes me angry what else can I say I'm still waiting for this moment to be gone million mile second a million thoughts in one high and wondering why so loud and bright I ain't got no idea what the hell is going on

 

Vertaling

Wazig alleen omdat je me soms laat weten dat ik het niet doe, misschien omdat je me vandaag soms gek maakt, me iets zal laten zien dat me iets zal doen faseren dat me naast dromen zal bewegen, het lijkt de laatste tijd zelfs op wat ik zeg en doe alles voor mezelf Ik zie en hoor maakt me boos, wat kan ik nog meer zeggen? Ik wacht nog steeds op dit moment dat mijlen van een miljoen miljoen gedachten in één hoogte weg zijn en ik vraag me af waarom zo luid en helder ik geen idee heb wat de hel is aan de hand