Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: built to spill Songtekst: i would hurt a fly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: built to spill - i would hurt a fly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i would hurt a fly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van built to spill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van built to spill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i would hurt a fly .

Origineel

I can't get that sound you make out of my head I can't even figure out what's making it No one else around even seems to be noticing It's only small enough for me I can't get that sound you make out of my head I can't even figure out what's making it It feels like fingernails across the moon Or do you rub your wings together There's a mean bone in my body It's connected to the problems that I won't take for an answer And I won't take that from you Because I'd hurt a fly Let you go to sleep Feeling bad as me Let you go to sleep Feeling bad There's a mean bone in my body It's connected to the problems that I won't take for an answer And I won't take that from you Because I'd hurt a fly

 

Vertaling

Ik kan dat geluid dat je maakt niet uit mijn hoofd krijgen Ik kan niet eens achterhalen wat het maakt Niemand anders in de buurt lijkt het zelfs op te merken Het is maar klein genoeg voor mij Ik kan dat geluid dat je maakt niet uit mijn hoofd krijgen Ik kan niet eens achterhalen wat het maakt Het voelt als vingernagels over de maan Of wrijf je je vleugels tegen elkaar Er zit een gemeen bot in mijn lichaam Het heeft te maken met de problemen die ik niet voor een antwoord neem En dat neem ik je niet af Omdat ik een vlieg pijn had gedaan Laat je gaan slapen Ik voel me slecht als ik Laat je gaan slapen Slecht voelen Er zit een gemeen bot in mijn lichaam Het heeft te maken met de problemen die ik niet voor een antwoord neem En dat neem ik je niet af Omdat ik een vlieg pijn had gedaan