Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: built to spill Songtekst: she’s real

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: built to spill - she’s real ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she’s real? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van built to spill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van built to spill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she’s real .

Origineel

[Verse] I could try anything not a smile used to be And you can tell your heart good bye I know, I know I know your heart don't lie Tell me why I want to hold on to you when you smile You're breaking me Don't know how You put this change in me I used to be so cruel But now it's you who's breaking all the rules Tell me why I want to hold on to you Tonight is much too hot to sleep and I walked all night Just sitting drinking on the church step Five o'clock, five alone, girl I'm still walking down the river to east river park Two armchairs in the dark I'm waiting for the six o'clock I was sleepless Second avenue Everybody's out tonight Eight five at half past two But you're sleeping by yourself [Outro] She's real, she's real I know our love is real From a block away I can see her shades drawn down and tied Be my Be my baby Be my Be my baby Be my Be my baby Be my Be my baby Be my One and only Be my Be my baby now

 

Vertaling

[Verse] I could try anything not a smile used to be En je kunt je hart vaarwel zeggen Ik weet het, ik weet het I know your heart don't lie Vertel me waarom Ik wil je vasthouden als je lacht Je breekt me Ik weet niet hoe Je hebt me zo veranderd Vroeger was ik zo wreed Maar nu ben jij het die alle regels breekt Vertel me waarom ik me aan je vast wil houden Vannacht is het veel te heet om te slapen en ik heb de hele nacht gelopen Gewoon zitten drinken op de kerktrede Vijf uur, vijf alleen, meisje Ik loop nog steeds langs de rivier naar East River Park Twee fauteuils in het donker Ik wacht op de zes uur Ik was slapeloos Second avenue Everybody's out tonight Acht over vijf om half twee Maar jij slaapt alleen [Outro] She's real, she's real Ik weet dat onze liefde echt is From a block away Ik zie haar schaduwen naar beneden getrokken en vastgebonden Wees mijn Wees mijn baby Wees mijn Wees mijn baby Wees mijn Wees mijn baby Wees mijn Wees mijn baby Wees mijn Enige en echte Wees mijn Wees nu mijn baby