Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: buju banton Songtekst: buju moving

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: buju banton - buju moving ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van buju moving? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van buju banton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van buju banton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals buju moving .

Origineel

[INTRO] Yah man some man gwaan like Dem no wha gi yute and yute a likkle bly inna life Like dem no wha see we reach no way Well all original yute whe know dem haffi big inna life man Big up unnu chest man Buju Banton pon dem case again Hear wha we a tell dem say rudebwoy Watch ya now caa we nah ramp wid tings dis year [HOOK] I am moving Moving like a nuclear DJ wha fi test me Unnu fi find a new gear Buju Moving Moving like a nuclear DJ wha fi test me Unnu must be prepared [VERSE 1] The big cake is here And Buju want him share A no today, yessiday Neither last year Long time mi deh yah So you know mi must be prepared A gwey bust like a balloon Inna di atmosphere [HOOK] Because mi moving Moving like a nuclear DJ wha fi test me Unnu must be prepared I am Moving Moving like a nuclear DJ try fi test me Unnu find a new gear [VERSE 2] Unnu stay de gwaan chat Unnu stay deh gwaan talk Nuff a unnu a gwey haffi siddung and park Or go sell some orange Pon di sidewalk A nuff a unnu inna di businness And just a skylark Nuff a dem a whale Nuff a dem a shark Nuaa a dem done And don't want go park [HOOK] But I am moving Moving like a nuclear DJ wha try fi test me Den dem must be prepared Buju Moving Moving like a nuclear DJ try fi test me Dem haffi find a new gear [VERSE 2] Nuh tru mi mawga and slim And look trim DJ coulda see me and say Him wha clip mi wing I am lyrically fit Shocks and ting Firm and stern Like old time bed spring [HOOK] Buju moving Moving like a nuclear DJ wha fi test me Unnu fi find a new gear Cause I am Moving Moving like a nuclear DJ tryfi test me Den unnu must be prepared [VERSE 4] Mi might long and mawga Mi hard fi conquer Mi no see no DJ fi run cross mi border I am cool Nuh badda tek mi fi fool Unnu fi hold unnu space Cause a mawga man rule I am humble And I can also be nice Gi mi fi mi cake because mi ready fi mi slice [HOOK] Buju moving Moving like a nuclear DJ fi test me Unnu fi find a new gear Cause I am Moving Moving like a nuclear DJ try fi test me Den unnu must be prepared

 

Vertaling

[INTRO] Yah man some man gwaan like Dem no wha gi yute and yute a likkle bly inna life Like dem no wha see we reach no way Nou, alle originele mannen weten dat ze groot moeten zijn in hun leven. Big up unnu chest man Buju Banton zit weer op de zaak. Hoor wat we tegen ze zeggen, rudebwoy Let op, we gaan dit jaar geen dingen doen. [HOOK] Ik ben in beweging Bewegend als een nucleaire DJ wha fi test me Je moet een nieuwe versnelling vinden Buju beweegt Bewegend als een nucleaire DJ wha fi test me Unnu must be prepared [VERSE 1] De grote taart is hier En Buju wil zijn deel A no today, yessiday Noch vorig jaar Long time mi deh yah So you know mi must be prepared A gwey bust like a balloon In de atmosfeer [HOOK] Omdat mi beweegt Bewegend als een nucleaire DJ wha fi test me Unnu must be prepared Ik ben in beweging Bewegend als een nucleaire DJ probeert me te testen. Je moet een nieuwe versnelling vinden [VERSE 2] Unnu stay de gwaan chat Unnu stay deh gwaan talk Unnu a gwey haffi siddung and park Of ga wat sinaasappel verkopen Op de stoep Genoeg mensen die zaken doen En net een veldleeuwerik Nuff a dem a whale Nuff a dem a shark Nuaa a dem done En wil niet gaan parkeren [HOOK] Maar ik ben in beweging Bewegend als een nucleaire DJ wha try fi test me Dan moeten ze voorbereid zijn Buju beweegt Bewegend als een nucleaire DJ probeert me te testen Ze moeten een nieuwe versnelling vinden. [VERSE 2] Nuh tru mi mawga and slank And look trim DJ zou me kunnen zien en zeggen Him wha clip mi wing I am lyrically fit Shocks and ting Stevig en streng Like old time bed spring [HOOK] Buju beweegt Bewegend als een nucleaire DJ wha fi test me Je moet een nieuwe versnelling vinden Want ik ben in beweging Bewegend als een nucleaire DJ tryfi test me Dan moet je voorbereid zijn. [VERSE 4] Mi might long and mawga Mi hard fi conquer Mi no see no DJ fi run cross mi border Ik ben cool. Nuh badda tek mi fi fool Niemand mag de ruimte houden Omdat een mawga man regeert Ik ben nederig En ik kan ook aardig zijn Geef me mijn cake, want ik ben klaar voor mijn stuk [HOOK] Buju beweegt Bewegend als een nucleaire DJ, test me. Je moet een nieuwe versnelling vinden Want ik ben in beweging Bewegend als een nucleaire DJ probeert me te testen Den unnu must be prepared