Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bukka white Songtekst: aberdeen mississippi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bukka white - aberdeen mississippi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aberdeen mississippi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bukka white! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bukka white en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aberdeen mississippi .

Origineel

Aberdeen Mississippi 2:33 Trk 9 Bukka White (Booker T. Washington White) Bukka White - vocal & guitar & Washboard Sam (Robert Brown) - wshbrd. Recorded: March 7th & 8th 1940 Chicago, Illinois Album: Parchman Farm Blues, Roots RTS 33055 Transcriber: [email protected] I was over in Aberdeen On my way to New Orlean I was over in Aberdeen On my way to New Orlean Them Aberdeen women told me Will buy my gasoline Hey, two little women That I ain't ever seen They has two little women That I ain't never seen These two little women Just from New Orlean Ooh, sittin' down in Aberdeen With New Orlean on my mind I'm sittin' down in Aberdeen With New Orlean on my mind Well, I believe them Aberdeen women Gonna make me lose my mind, yeah (slide guitar & washboard) Aber-deen is my home But the mens don't want me around Aberdeen is my home But the men don't want me around They know I will take these women An take them outta town Listen, you Aberdeen women You know I ain't got no dime Oh-oh listen you women You know'd I ain't got no dime They been had the po' boy All up and down. (guitar & washboard to end) ~

 

Vertaling

Aberdeen Mississippi 2:33 Trk 9 Bukka White (Booker T. Washington White) Bukka White - zang en gitaar & Washboard Sam (Robert Brown) - wshbrd. Opgenomen: 7 en 8 maart 1940 Chicago, Illinois Album: Parchman Farm Blues, Roots RTS 33055 Transcriber: Awcantor @ aol Ik was in Aberdeen Op weg naar New Orlean Ik was in Aberdeen Op weg naar New Orlean Die Aberdeen-vrouwen vertelden het me Zal mijn benzine kopen Hé, twee kleine vrouwen Dat heb ik nog nooit gezien Ze hebben twee kleine vrouwen Dat heb ik nog nooit gezien Deze twee kleine vrouwen Alleen van New Orlean Ooh, zittend in Aberdeen Met New Orlean in mijn gedachten Ik zit in Aberdeen Met New Orlean in mijn gedachten Wel, ik geloof die Aberdeen-vrouwen Ik ga mijn verstand verliezen, ja (slide gitaar & wasbord) Aber-deen is mijn thuis Maar de mannen willen me niet Aberdeen is mijn thuis Maar de mannen willen me niet Ze weten dat ik deze vrouwen zal meenemen En breng ze de stad uit Luister, jij Aberdeen vrouwen Je weet dat ik geen cent heb Oh-oh luister vrouwen Je weet dat ik geen cent heb Ze hebben de po 'boy gehad Allemaal op en neer. (gitaar & wasbord tot het einde) ~